Je kan mij adopteren

Mijn naam is Mickey

Ik ben een lieve en vriendelijke druktemaker die graag in de belangstelling staat, al kan ik in het begin nog wel wat afwachtend zijn. Ik zit niet graag stil en wil graag van alles met je ondernemen. Of het nou hardlopen is, wandelingen, denkspelletjes of samen naar de hondenschool: ik vind zoveel leuk!
Afwachtend Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Mickey's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2011
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 37028
Adoptiekosten 165 euro
Hobbies
  • Denkspelletjes
  • Hardlopen
  • Hondenschool
  • Lopen naast de fiets
  • Wandelingen
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Plan een bezoek

Reden opname

Ik ben bij DOA beland omdat mijn vorige baasje is overleden. Ik heb toen nog een tijdje bij een oppas gelogeerd, maar helaas hadden zij niet de mogelijkheid mij te houden. Ik ben helemaal klaar voor een nieuw baasje en kan niet wachten je te ontmoeten!

Soort baasje

Ik zoek baasjes die het leuk vinden om alleen met mij op pad te zijn omdat ik echt geen behoefte heb aan hondenclubjes en speeldates enzo. Ik heb een baasje nodig dat van alles met mij onderneemt en het leuk vindt om mij nog wat te trainen en op te voeden. Ik wil graag kennismaken met een ervaren hondenbaasje of een baasje dat gemotiveerd is om met mij naar de hondenschool te gaan enzo. Ik ben een energieke kerel en zoek een gezin dat daarbij past

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik zeg het maar zoals het is: ik heb niks met andere honden en mij doe je geen plezier met een hond als huisgenoot. Ik vind mensen gewoon veel leuker!

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Ik heb met een andere kat samengewoond. Wij hadden een goede verstandhouding: we negeerden elkaar gewoon haha! Ik kan dus bij een kat wonen die doet alsof ik lucht ben.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben nogal enthousiast als ik je zie en spring dan tegen je op. Bij kleine kinderen is dat niet zo handig. Ik ben het met je eens dat ik nog wat manieren moet leren op dit punt.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Zoals iedere hond die in een nieuwe omgeving komt moet het alleen thuis blijven langzaam opgebouwd worden. Begin pas met mij alleen laten als ik ben gewend aan mijn nieuwe huis en mijn nieuwe baasjes.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Kijk, ik ben een druktemaker en als het om mij heen druk is word ik nog drukker. Rust brengt rust zeggen ze hier weleens. Dus doe mij maar niet de hectiek van 020 binnen de ring, maar een lekker rustig wijkje of misschien wel een dorpje of landelijk. Daar kan ik wel van dromen....

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik wil niet spelen met andere honden en ik heb geen behoefte aan brutaal gesnuffel aan mijn lijf als ik word uitgelaten. Laten we maar gewoon samen gaan fietsen of joggen enzo en honden links laten liggen (rechts mag ook).

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Door mijn enthousiasme wil ik overal tegelijkertijd zijn en snel! Maar als je me traint kan ik prima leren netjes aan de lijn te lopen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Als ik gewend ben aan jou en heb geleerd goed naar jou te luisteren dan kan ik los in een omgeving waar geen andere honden opduiken. Losloopgebieden voor honden daar wil ik absoluut niet heen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik ben op dit moment zover bekend fysiek helemaal in orde.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb de neiging om mijn voer en speelgoed te beschermen, al is dit nergens voor nodig. DOA kan je vertellen hoe je mij dit af kunt leren. Ook heb ik hier en daar nog wat training en opvoeding nodig, zoals je kunt lezen in mijn profiel.

Adopteer of steun Mickey

Adopteer Mickey

Denk jij dat Mickey en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden