Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bruce

Ik ben Bruce, stoere naam voor een stoer uiterlijk maar met een klein hartje. Ik val maar meteen met de deur in huis! Ik vind vreemde mensen heel spannend en moeilijk om mee kennis te maken.
Actief Eenkennig Lief Onzeker Terughoudend

Bruce's paspoort

Ras Old English Bulldog
Geboortejaar 2016
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 37511
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Er is afstand van mij gedaan omdat mijn baasje mij niet meer kon bieden wat ik nodig heb!

Soort baasje

Ik zoek iemand met ervaring, rust en die grenzen stelt maar mij ook dingen gaat aanleren op een positieve manier en mij de ruimte geeft in huis. Het huis waar ik heb gewoond was super klein en vol waardoor ik ook weinig ruimte had als er veel mensen in huis waren. Toen mijn baas een relatie kreeg was ik niet in staat die dame te erkennen en te vertrouwen. Mijn baas ervaarde dat als verstikkend en kon er niet mee omgaan. Ik kwam dan altijd in pension. Ik ben vroeger een tuin gewend en dat vond ik erg leuk.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik vind andere honden spannend. Bij DOA loop ik liever snel door of kijk ik ergens anders naar. Ik wil niet met andere honden spelen, of kennismaken. Ik ben liever met jullie bezig. Bij mijn vorige baasje vond ik het ook erg moeilijk om honden aangelijnd te ontmoeten op straat en sommige grote reuen vond ik gewoon niet leuk en kon ik weg blaffen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten zijn gekke beesten, ik heb ze bij DOA gezien achter glas, maar ik vond ze echt spannend. Ik denk wel dat als ze wegrennen ik erachteraan ga. Ik heb ze vroeger wel eens gezien maar ook mijn baas weet niet zeker of ik ze met rust laat.

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Ik vind kleine kinderen spannend, grote kinderen zou misschien kunnen, maar die hebben vriendjes die komen spelen en dat wordt dan weer te moeilijk voor mij. Daarom geen kinderen voor mij. Het is dan ook belangrijk dat mijn nieuwe baasjes ook geen kinderwens hebben!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn vorige baas kon ik best even alleen zijn, maar als ik in een nieuwe omgeving kom, heb ik tijd nodig om te wennen aan jullie en aan het huis. Als ik eenmaal gewend ben, kunnen we het samen proberen op te bouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik woon het liefst in een rustige wijk of dorp. Drukte vind ik moeilijk. Op zich kan ik het verkeer rond DOA negeren, maar als het echt druk is, wordt het lastig. Helemaal veel voetgangers en honden op korte afstand en of die opeens voor mijn neus staan. Ik heb graag overzicht. Bij mijn vorige baas heb ik weleens geprobeerd te vluchten toen een brommer of een auto hard langs kwamen. Kijk, als het druk is krijg mijn hoofd zo veel prikkels te verwerken! Dat vind ik gewoon heel erg moeilijk.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik negeer het liefst alle honden, maar op korte afstand heb ik daar hulp bij nodig. Vroeger had ik een vriendinnetje en die is aangevallen door een andere hond, ik heb toen ook gevochten en sindsdien hoef ik niet zo nodig meer.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan echt netjes meelopen, tenzij ik iets lekkers ruik en ik daar graag naar toe wilt. Ook helpt het als jullie niet te traag lopen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik kan niet goed los, luisteren heb ik niet echt geleerd, op het veld bij DOA kom ik wel. Maar meer omdat ik geleerd heb dat ik dan lekker mijn bed in kan en soms zelfs wat lekkers krijg. Bij mijn vorige baas liep ik ook alleen los op een omheind terrein.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik loop niet altijd even zuiver, er is hier naar gekeken maar ze kunnen niets vinden. Ik moet dus gewoon lekker spieren krijgen en conditie opbouwen.

Aandachtspunten gedrag

Bij mijn vorige baas vond ik visite niet leuk, kon ik blaffen op de deurbel en kon ik ook blijven blaffen naar de visite. Ik vond het erg moeilijk als ik ergens lag en iemand kwam mij storen. Ik heb wel eens gegromd dan. Ik lag dan lekker te slapen op de bank en werd gestoord. De GT van DOA is toen nog bij mij thuis geweest en ik vond dat toch erg spannend. Nu vond mijn baas het ook spannend en kon mij toch minder goed begeleiden.

Adopteer of steun Bruce

Adopteer Bruce

Denk jij dat Bruce en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Plan een bezoek

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden