Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Adorable Zina

Ik ben een lieve en leuke meid met een enthousiast en aanhankelijk karakter. Ik ben een sportieve hond met spierballen. Ik vind wandelen en aandacht het allerleukste!
Aanhankelijk Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Adorable Zina's paspoort

Ras Kruising Am. Staffordshire
Geboortejaar 2012
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 34424
Adoptiekosten 165 euro
Hobbies
  • Denkspelletjes
  • Hardlopen
  • Hondenschool
  • Lopen naast de fiets
  • Wandelingen
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep te dwalen op straat in Amsterdam-West en liep een sportschool in. Ik was hartstikke mager en wilde graag aandacht van iedereen. Ik ben toen naar het asiel gebracht, daar zagen ze dat ik een chip had. Maar alle telefoonnummers deden het niet meer en niemand is me op komen halen.

Soort baasje

Ik zoek een baasje dat graag met mij wil trainen en het leuk vindt om mij dingen te leren en met mij te oefenen. Je moet wel een beetje spierballen hebben, want ik ben best sterk! Ik ben een sportieve hond die wel de nodige beweging nodig heeft. Ook denkspelletjes vind leuk om samen met jou te doen! Als je mijn baasje wilt worden moet je minimaal 25 jaar zijn.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik heb niet geleerd om met honden om te gaan. Daarom kan ik niet met anders honden samenwonen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Toen ik in het asiel de katten zag dacht ik: Yeeeeeeehaaaaaa! Maar ze zaten jammer genoeg achter glas, dus ik kon er niet bij. Heb het wel geprobeerd. Omdat ik op katten jaag willen katten dus niet met mij samenwonen. Rare beesten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben een drukke hond en in een prikkelrijke omgeving word ik nog drukker. Ook ben ik behoorlijk lomp. Daarom is het beter dat ik niet bij kleine kinderen ga wonen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik weet niet of ik geleerd hebt om alleen te zijn. In een nieuwe omgeving moet alleen blijven - dit geldt voor iedere hond - weer opnieuw opgebouwd worden. Dit kan wel enkele weken tot maanden duren. Ik ga in ieder geval mijn best doen, ik ben heel leergierig dus dat komt vast goed!

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik al druk genoeg ben van mezelf is het beter dat ik in een wat rustigere omgeving kom te wonen. Word ik na een tijdje ontzettend zen.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik heb nog niet geleerd met andere honden om te gaan en ik ben nu aan het leren ze te negeren. Ik zit niet te wachten op spelen met andere honden, ik speel wel met jou!

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik ben zo blij als ik naar buiten mag dat ik trek aan de lijn en helemaal hieperdepieper ben. In het asiel kan ik mijn energie niet goed kwijt. Als ik samen met mijn baasje genoeg onderneem dan wordt dat een stuk beter.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik ben niet sociaal met andere honden en jaag op katten. Ik blijf lekker aan de lijn. Lekker rennen met het baasje of aan de fiets vind ik veel leuker dan dat gedoe op een losloopveld!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen fysieke aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik loop nog niet altijd netjes aan de lijn en ik moet nog beter leren omgaan met andere honden. Daar heb ik nog wat training voor nodig. Omdat ik al zi lang in het asiel zit - sinds december 2017 - ben ik een Buitenbeentje en kunnen jij en ik gratis naar hondentraining. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat jij en ik een gouden duo worden!

Adopteer of steun Adorable Zina

Adopteer Adorable Zina

Denk jij dat Adorable Zina en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden