Je kan mij adopteren

Mijn naam is Daisy

Hey hallo mijn naam is Daisy en deze knappe oudere dame is opzoek naar haar gouden mandje! Ze vinden mij hier 'Sexy mollig'... Nu zijn we hard op weg om mij weer strak en slank te krijgen.
Aanhankelijk Enthousiast Lief Vriendelijk

Daisy's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2013
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 21829
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje de kosten niet meer kon betalen. Helaas is dit niet mijn eerste keer bij DOA. In 2015 logeerde ik hier ook! Gelukkig zijn ze hier ontzettend lief.

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje die lekker met mij aan de bak wilt en realiseerd dat ik gewoon niet met alle honden kan. Iemand die rekening houdt met mijn leeftijd, maar wel beseft dat ik geen 'bejaarde' ben. Ik wil dus echt nog graag mee op pad, maar soms met aangepast tempo of tijd. Ohja het zou ook wel fijn wezen als je ervaring hebt met mijn ras en dus weet wat een Staffie inhoudt :)

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Naar andere honden ben ik wisselend. Sommige reuen vind ik wel leuk en kan ik ook wel mee spelen maar ik kan naar teven best lelijk doen. Daarom de voorkeur voor een reu, maar wel eentje van mijn eigen groote en leeftijd! Zodat we samen een beetje kunnen genieten van onze oude dag en kunnen spelen wanneer we zin hebben.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten is voor mij echt een no-go. Ik jaag achter ze aan en wanneer ze dichtbij zijn kan ik naar ze uitvallen. Dus hier moet je wel rekening mee houden wanneer wij over straat lopen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik opzich wel leuk alleen kan ik best lomp zijn. Hierom plaatsen ze mij liever bij oudere kinderen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten gaan oefenen en opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Het liefst zou ik in een rustigere wijk willen wonen. Dan hebben we wat meer overzicht of we honden tegenkomen.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Naar andere honden ben ik wisselend. Sommige reuen vind ik wel leuk en kan ik ook wel mee spelen maar ik kan naar teven best lelijk doen. We zullen op straat dan dus ook goed moeten aftasten wie ik wel wil ontmoeten en wie niet. Als ik onaardig doe tegen een andere hond, dan kan ik ook best wel sterk wezen!

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Buiten lopen vind ik heerlijk! Alleen kan ik soms wel een beetje trekken aan de lijn. Ze merken hier wel dat ik de oefening wandelen zonder trekken ken! Dus dit kunnen we mooi gaan oefenen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Loslopen is geen goed idee omdat ik niet met elke hond kan. We kunnen zeker wel naar een omheind stuk zodat ik lekker los kan lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Op dit moment ben ik bij de fysiotherapeut aan het trainen voor een gezond lijf, maar dit is maar tijdelijk. Wel is het zo dat ik door mijn zware gewicht mogelijke wel wat extra slijtage heb.

Aandachtspunten gedrag

Mijn enigste ''probleem'' is eigenlijk alleen dat ik niet met alle honden kan en dat ik achter katten aan ga. Zolang we op straat gewoon goed in de gaten houden wie we tegenkomen gaat dat helemaal goedkomen.

Adopteer of steun Daisy

Adopteer Daisy

Denk jij dat Daisy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden