Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Boomer

Ik ben een vrolijke druktemaker die graag aandacht krijgt. Ik vind balspelletjes, spelen met de flos en zwemmen hartstikke leuk en geniet ervan als je me op mijn rug kriebelt.
Aanhankelijk Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Boomer's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2008
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 31922
Adoptiekosten 0 euro
Hobbies
  • Balletjes
  • Knuffelen
  • Lopen naast de fiets
  • Voerspelletjes
  • Wandelingen
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn vorige baas bleek allergisch voor mij te zijn. Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuw baasje. Ik kan niet wachten om kennis te maken!

Soort baasje

Mensen die van een uitdaging houden! Ik zoek actieve mensen die graag met me gaan wandelen en aangezien ik niet heel vitaal meer ben, is het beter als mijn nieuwe baas veel gaat leren over hersenwerk! Dat kan ik nu stukken beter dan naast de fiets rennen bijvoorbeeld. Daar krijg ik zere gewrichten van. Ik zoek mensen die het leuk vinden om mij dingen te leren en om samen spelletjes te doen én van alles te ondernemen. Dan ben ik je maatje voor het leven! DOA helpt je graag met mijn opvoeding, training en verzorging!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Andere honden vinden mij vaak te druk en te luidruchtig. Dan vinden ze mij irritant. Ik bedoel het goed, maar het komt er zo lullig uit zegmaar.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik word onzeker van katten. Die zitten dan een beetje arrogant te kijken en ik weet niet wat ik daarmee aan moet. Ik loop dan weg en kom bij jou een kroel halen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Van kinderen word ik heel enthousiast en dan ga ik blaffen en tegen ze opspingen. Ik kan beter niet bij kleine kinderen wonen tot ik heb geleerd hoe ik me beleefder moet gedragen.

Alleen thuis blijven : Ja

Alleen thuis blijven : Ja Ik kon bij mijn vorige baas wel even alleen thuis blijven, maar in een nieuw huis zullen we dit samen weer opnieuw op moeten bouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Een rustige buurt is ideaal voor mij, want ik blaf nogal snel en als er de hele dag mensen langs het raam lopen dan blijf ik aan de gang.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik moet nog veel leren over de omgang met andere honden. Als een hond dichtbij komt, ga ik druk doen en blaffen van opwinding. Zo leuk vind ik het om ze te zien. Als ze ver weg zijn, negeer ik ze of zoek ik steun bij mijn baas.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan super netjes meelopen aan de lijn!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik kan pas los als ik geleerd heb te luisteren, maar nu is het zo dat ik een beetje doof begin te worden. Echt goed luisteren naar stemcommando's wil ik dan wel, maar kan ik gewoon niet meer. Ook verkeer etc. hoor ik niet meer. Loslopen is dus niet meer zo een goed idee. Een lange lijn zou ik wel fijn vinden. Verder moet ik ook niet zo drukkerdiedruk te doen naar andere honden, want nu dender ik ze op ze af. Andere honden schrikken zich een hoedje als ik dit doe.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb hier fysiotherapie gehad voor mijn knie. Dat gaat nu goed, maar dit moet wel in de gaten gehouden worden. Ik ben een Buitenbeentje, dus dat zit gewoon in mijn zorgpakket! In verband met mijn oude, strammige lichaam is het misschien beter dat ik niet echt trappen hoef te lopen!

Aandachtspunten gedrag

Ik kan erg om aandacht vragen door te blaffen of je hand te pakken. Ik moet nog leren dat ik ook aandacht kan krijgen als ik lief en stil ben. Over het algemeen moet ik gewoon nog manieren leren. DOA kan hierbij helpen.

Adopteer of steun Boomer

Adopteer Boomer

Denk jij dat Boomer en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden