Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bentley

Ik ben een hele slimme en sterke kerel die wel van een uitdaging houdt. Het liefst ben ik de hele dag lekker bezig, want ik heb heel veel energie. Ik kan zelf deuren open maken. Heel handig! Ook kan ik heel mooi zitten.
Actief Druk Enthousiast Leergierig Vriendelijk

Bentley's paspoort

Ras Kruising middelgroot
Geboortejaar 2013
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 20164
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep op straat te zwerven en weet niet waarom, maar mijn baas hoeft me niet meer terug.

Soort baasje

Ik zoek een actieve en ervaren baas die letterlijk en figuurlijk stevig in zijn of haar schoenen staat. Iemand die samen met mij aan de gang wil gaan, want ik heb nog aardig wat training nodig. Wie neemt deze knappe jongen onder zijn hoede?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Bij mijn vorige baas heb ik niet met andere honden samen gewoond. Hier bij DOA sta ik wel eens samen met de meisjes op het veld.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik weet niet of het een goed idee is om met katten samen te wonen. Ik ben nogal snel opgewonden en ik denk niet dat katten dat heel leuk vinden.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kleine kinderen zijn niets voor mij. Die vind ik spannend en ik weet niet hoe ik daar goed mee om moet gaan. Grote kinderen vanaf 16 jaar die zijn sterk genoeg en daar kan ik mee spelen met de bal of het flostouw.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen In een nieuwe omgeving met een nieuwe baas zal ik opnieuw moeten leren om alleen thuis te zijn. Maar ik denk dat ik dit best goed kan.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben heel stoer en niet zo snel onder de indruk dus ik kan overal wel wonen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Toen ik werd gevonden liep ik los en negeerde ik de andere honden. Aan de lijn kan ik blaffen als we andere honden passeren. Als andere honden naar me blaffen of grommen dan wil ik er graag op af om te kijken wat er aan de hand is.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan ernorm trekken als ik bij de DOA langs andere honden loop. Eenmaal buiten loop ik nog steeds een hoog tempo, maar trek ik een stuk minder. Ik ben dan ook minder opgewonden en kom teruglopen zodra je stil staat. Ik moet nog wel leren om aan een slappe lijn mee te lopen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Ik ben nogal snel afgeleid tijdens het lopen en als ik opgewonden raak dan vind ik het lastig om te luisteren. Als ik gewend ben aan een nieuwe woonomgeving en aan een nieuwe baas en ik heb geleerd om goed te luisteren, dan zou ik op termijn misschien los kunnen lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben heel sterk, nogal gehaast en opgewonden, daardoor vind ik het nogal moeilijk om te luisteren. Ook moet ik nog leren wat ik precies wel en niet mag en moet ik nog leren om andere honden te negeren. Ze zeggen dat ik heel slim ben, dus dat komt vast wel goed. Bij DOA gaan ze je helpen zodat we samen een goede start kunnen maken.

Adopteer of steun Bentley

Adopteer Bentley

Denk jij dat Bentley en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden