Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bobby

Ik ben een lieve en voor mijn leeftijd nog zeer actieve Golden die graag opzoek gaat naar een nieuwe uitdaging ;) Wellicht samen met mijn vriendin Carmen. Wij wonen namelijk al heel wat jaartjes samen.
Aanhankelijk Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Bobby's paspoort

Ras Golden Retriever
Geboortejaar 2010
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 28046
Adoptiekosten 150.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Wij zijn bij DOA gekomen omdat onze eigenaar overleden is.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die graag lange wandelingen met mij wilt maken en die ook met mij wilt trainen. Een gezellig huishouden heeft mijn voorkeur en als je mij diep in mijn hart kijkt, zou ik het heel leuk vinden om samen met Carmen te blijven wonen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Andere honden wil ik graag naartoe om te snuffelen en kennis te maken maar daarna loop ik weer door, echt spelen doe ik niet maar het gezelschap van andere honden vind ik wel erg fijn. Hier bij DOA heb ik meerdere hondenvriendjes. Té drukke honden vind ik niet zo heel leuk, dan kan ik wel een beetje van me af snauwen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik net iets té leuk! Ik ren graag achter ze aan. Hierom plaatsen ze mij niet bij katten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik wel oke, als ze maar niet te druk zijn. Hierom wil ik liever geplaatst worden bij oudere kinderen of bij kinderen die goed weten hoe met een hond om te gaan. Vanaf een jaar of 10 lijkt me wel leuk, dan zijn we ook bijna even oud.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. We moeten dit samen gaan opbouwen nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Uiteraard ben ik het liefst zo veel mogelijk bij mijn baasje want ondanks mijn leeftijd, ben ik geen dooie.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Vanwege mijn leeftijd zou ik het fijner vinden om in een rustigere omgeving te wonen. Verder ben ik niet zo snel onder de indruk hoor.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Andere honden wil ik graag naartoe om te snuffelen en kennis te maken maar daarna loop ik weer door, echt spelen doe ik niet maar het gezelschap van andere honden vind ik wel erg fijn. Hier bij DOA heb ik meerdere hondenvriendjes. Té drukke honden vind ik niet zo heel leuk, dan kan ik wel een beetje van me af snauwen.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik snuffel en struin heerlijk in het rond en volg vooral mijn neus. Tijdens het buiten lopen doe ik dat ook en dat is wel een dingetje want hierdoor kan ik aardig aan de lijn trekken. Ja, ja als je een oude knar adopteerd, betekend het niet dat je niets meer hoeft te oefenen ;)

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terug kan komen. Nadat ik gewend ben aan jou, als mijn nieuwe baas, kunnen we dit langzaam aan op gaan bouwen. Wel moeten we er rekening mee houden dat mijn gehoor wat achteruit kan gaan. Dan is het misschien niet meer veilig om los te lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Wat ik vooral nog moet leren is dat ik niet hoef te trekken aan de lijn. Omdat ik vooral mijn neus volg kan ik aardig trekken aan de lijn.

Adopteer of steun Bobby

Adopteer Bobby

Denk jij dat Bobby en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden