Hondenpension

Je gaat een tijdje weg en je kunt je hond niet meenemen. Wat doe je dan? Je gaat op zoek naar opvang bij je buren, je familie, en misschien overweeg je zelfs een oppas aan huis? Er zijn veel mogelijkheden en alles heeft z'n voors en tegens. Maar als je echt naar een betrouwbare oplossing zoekt, dan kom je al gauw bij DOA uit!

Weg zonder zorgen

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt en ondertussen beleeft je maatje z'n eigen avonturen. Onze logees kunnen zich heerlijk uitleven op onze speelvelden; daar zijn vriendjes snel gemaakt! Onze ervaren verzorgers zorgen met liefde en aandacht voor je viervoeter en onze dierenarts staat - mocht het nodig zijn - zeven dagen per week paraat. Wil je bij thuiskomst graag een huisgenoot die geknipt en geschoren is? Stuur hem dan aan het eind van z'n verblijf nog even langs de trimster! 

Vul hieronder het pensionformulier in om een reservering te maken.

* Let op! Door het invullen van het onderstaand pensionformulier en door het klikken op de link (blauwe woord ''bevestigen'') in onze ontvangstmail, maakt u een definitieve boeking onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

** Helaas zit ons hondenpension volgeboekt tot eind augustus.

 

 

 

 

-> Maak een reservering

 

Bekijk de video!
TIP: BEKIJK DE VIDEO!
Accommodatie

Samen of solo?

Iedere hond deelt z'n 'kamertje' in principe met een vriendje; als dat echt niet kan, dan is solo-huisvesting mogelijk, maar wel tegen een meerprijs. Je hoeft je hond in principe niets mee te geven; mandjes, dekentjes, speelgoed – we hebben alles in huis. Maar als je hond een lievelingsspeeltje heeft of iets dergelijks, kun je dat natuurlijk wel voor 'm meenemen.

Chow time

Alle honden krijgen in principe brokjes van het merk Hills. In de loop van de middag hebben de honden dan ook nog even hun eigen 'cup a soup'-momentje met iets lekkers verstopt in een speeltje. Mocht jouw oogappel iets anders willen of dieetvoer nodig hebben, dan kan dat uiteraard. Geef je dan wel voldoende voer mee voor de hele duur van het verblijf? 

Extra medische zorg

Mocht het nodig zijn, dan staat onze dierenarts zeven dagen per week paraat. Het toedienen van pillen of injecties als onderdeel van de dagelijkse routine is voor onze verzorgers geen probleem. Wel brengen we daarvoor een standaardtarief van € 2 in rekening. Mocht er wat intensievere zorg nodig zijn, dan kun je het beste even contact met ons opnemen om een en ander te bespreken. 

Naar de contactpagina

Belangrijk om te weten vóór jullie komen 

Als je hond bij ons komt, neem dan z'n eigen eten mee en zorg voor de juiste vaccinaties. De volgende entingen moeten minimaal 3 weken voor het eerste verblijf verstrekt zijn*: 

  • Cocktail-enting (3 jaar geldig)  
  • Weil-enting (1 jaar) 
  • Kennelhoest (1 jaar geldig)  

Neem je het vaccinatiebewijs of een ingevuld paspoort mee? Mocht een enting tijdens het verblijf verlopen, dan kunnen we uiteraard wel een herhalingsenting geven. Je hond moet ook gechipt zijn. Mocht dat (nog) niet het geval zijn, dan kun je dat ook bij ons laten doen.   

Mocht je hond niet goed gevaccineerd zijn of wanneer je niet beschikt over een geldig vaccinatiebewijs, dan kunnen we je hond helaas alleen opnemen als er plaats is op onze quarantaine-afdeling (quarantainetarief).

Wat kost ons hondenpension? 

Reserveren kan heel gemakkelijk online. Omdat we in de vakantieweken altijd volgeboekt zijn, kun je beter niet te lang wachten met het vastleggen van de pensiondagen voor je viervoeter. De prijzen zijn per hond/per dag. 

 

 Lees ook nog even de voorwaarden dierenpension door
Hond <15 kg € 23
Hond >15 kg € 26
Quarantaineverblijf € 46/52 p.d.
Borg verblijf <7 dagen € 100
Hoogseizoentoeslag* € 2
Toeslag privé speelveld € 5
Voerverrijking Gratis
Chippen € 20
Vaccinatie € 40
Medicatie toeslag € 2

*Hoogseizoen geldt in 2023 voor de volgende periode: 1-9 jan, 24 feb t\m 6 maart, 26 april t/m 8 mei, 7 juli t/m 4 sept, 20 okt. t/m 30 okt, 22 t/m 31 dec

Openingstijden

Per 1 maart 2020 stappen we over naar het "hotelsysteem", dat wil zeggen, brengen en halen in aparte dagdelen. Dit voorkomt onnodige stress bij de dieren en hebben als bijkomend voordeel dat niet meer zowel de haal- als de brengdag meetellen in de kosten maar dat het aantal nachten zal worden berekend.

Vooraf kijken

Wilt u zien waar uw geliefde viervoeter zijn vakantie doorbrengt? dat kan! U kunt een afspraak maken via: m.vanrath@doamsterdam.nl

Brengen

Het dierenpension is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13:30 en 15:30.

Halen

Het dierenpension is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30-12.30 uur. 

 

Veelgestelde vragen

Nemen jullie HR-honden aan in pension?

Jazeker. Iedereen is welkom!

Mag mijn hond met een vriendje in 1 kennel?

Jazeker. Dat heeft zelfs onze voorkeur.

Hoe vaak gaat mijn hond naar buiten?

In ieder geval één uur per dag maar meestal langer op het speelveld. Je hond kan ook altijd gebruik maken van zijn buitenkennel. Verder zijn er vrijwilligers die de honden uitlaten. Dat gebeurt bij voldoende bezetting meestal 1x per dag.

Met wat voor honden speelt mijn hond?

Je hond speelt alleen met gelijkgestemde honden van ongeveer dezelfde grootte. Als je hond niet met andere honden kan spelen, dan heeft hij het speelveld voor zichzelf. Vaak komt dan een vrijwilliger of verzorger om je hond gezelschap te houden.

Vindt mijn hond het wel leuk in pension?

Het overgrote deel van de honden heeft het enorm naar hun zin bij DOA.

Mijn vraag staat er niet bij?

Misschien wordt jouw vraag beantwoord op de algemene pensionpagina.

Naar de algemene pensionpagina