Opvoeding en training

Bij de opvoeding van je pup of puberhond kun je soms wel wat hulp gebruiken.

Een steuntje in de rug

Hulp bij de opvoeding

Tijdens de opvoeding van je hond loop je soms tegen obstakels op. Je hond trekt bijvoorbeeld aan de lijn, waardoor hij jou met zich meesleurt. Of hij blaft aan een stuk door als jij even boodschappen gaat doen. Ook zindelijkheidstraining, piepen 's nachts, niet alleen kunnen slapen, krabben aan de deur als je naar de wc moet, niet komen als hij wordt geroepen of stelen van tafel zijn opvoedingsvragen waar we je graag bij helpen.

Een telefonisch advies kan vaak al veel vragen beantwoorden. En soms is aanvullende training nodig

Privétraining

Het kan zijn dat een telefonisch advies niet voldoet om een probleem op te lossen. Soms hebben jij en je hond een of meerdere aanvullende trainingen nodig. Een trainingsprogramma wordt altijd op maat en in overleg gemaakt. De training kan bij jou thuis plaatsvinden of bij DOA. Welke locatie gekozen wordt, kan ook afhankelijk zijn van het probleem dat moet worden opgelost.

Privétraining is ook mogelijk als je niet met je hond naar een hondenschool kunt of wilt. In dat geval neemt privétraining de plaats in van een cursus gehoorzaamheid die je op een hondenschool zou volgen. Als je 1 op 1 traint, heb je vaak sneller resultaat dan in een groep; je bent dus sneller klaar. Maar ook na een privétraining wordt er van je verwacht dat je het geleerde thuis oefent. Net als voor de 'gewone' training wordt de locatie ook voor een privétraining in overleg bepaald.

Wil je wel wat hulp bij de opvoeding van je hond? Stuur dan even een mailtje naar info@doamsterdam.nl met je contactgegevens en je hulpvraag.

Tarieven

Alle opbrengsten van gedragsadviezen en –therapie worden gebruikt voor de training van onze asielhonden. 
De meeste verzekeraars vergoeden gedragstherapie (gedeeltelijk), afhankelijk van het gekozen pakket.

Kijk ook nog even naar de voorwaarden

Telefonisch advies €25,00
Training per uur €50,00