Help, ik wil een hond!

Je wilt graag een hond en advies bij het maken van een verantwoorde keuze ? Onze gedragstherapeut kan je daarbij ondersteunen.

Koop geen 'kat' in de zak

Waarom advies

'Ik heb me erop verkeken', is een zin die we bij DOA helaas regelmatig horen als antwoord op de vraag waarom iemand afstand wil doen van zijn hondOf : 'Ik kan de hond niet geven wat hij nodig heeft.Vaak zijn het pups die om deze redenen in het asiel belanden, maar het overkomt ook volwassen honden. Vooral heel sneu voor de hond, maar zeker ook een grote teleurstelling voor de eigenaar die zich had verheugd op een nieuw maatje in huis!  

Hoe komt het zo ver? Helaas krijg je als je een hond wilt niet altijd de goede begeleiding van een fokker of verkoperEn dat kan soms dus verstrekkende gevolgen hebben. Wil jij graag een hond en wil je er ook echt zeker van zijn dat hij goed bij jou en jouw levensstijl past? Vraag dan een telefonisch adviesgesprek aan (duurt ongeveer een half uur)Onze gedragstherapeut stelt je de goede vragen en geeft je antwoorden waar je wat aan hebt.   

Ben je geïnteresseerd in aanschafadvies? Stuur dan even een mailtje met je contactgegevens en je verzoek naar info@doamsterdam.nl.

 

Een telefonisch aanschafadvies duurt ongeveer 30 minuten en kost €25,00.

Leuk om te weten: Alle opbrengsten van de adviezen worden gebruikt voor het trainen van de asielhonden.

Lees ook even de voorwaarden