Fysiotherapie

Fysiotherapie en hydrotherapie centrum voor dieren

Je hond is alles voor je. Stel dat hij een beetje mank begint te lopen, te zwaar wordt of moet revalideren van een operatie, wat doe je dan? Wat ons betreft maak je een afspraak bij onze fysiotherapeutes!

Bekijk de video!

Wat kun je verwachten? 

Lonneke Haan en Irene Feenstra weten als geen ander hoe ze een hond (en een enkele keer zelfs een kat) bovenop moeten helpen. Hun praktijk Fysiotherapie en hydrotherapie centrum voor dieren (FHCD) is bij ons gehuisvest en 6 dagen per week open voor klanten. Irene, Lonneke en hun team hebben jarenlange ervaring met het behandelen van dieren met (chronische) aandoeningen. Vaak zijn een paar consulten al voldoende en kun je als eigenaar zelf aan de slag met massage of gerichte oefeningen. Behalve voor een 'gewone' fysiotherapeutische behandeling kun je bij hen ook terecht voor Hydrotherapie, Dry-needling, Fysiotapen en Chiropractie.

Neem een kijkje bij hydrotherapie

Wanneer helpt fysiotherapie?

  1. Gewrichtsaandoeningen
  2. Artrose en ouderdomsklachten
  3. Letsel aan pezen, banden, spieren en gewrichten   
  4. Hernia
  5. Verlammingsverschijnselen
  6. Revalidatie na operatie of trauma
  7. Overgewicht en/of verminderd uithoudingsvermogen
  8. Verminderde sportprestaties

Snel een afspraak maken?

Je kunt met je hond bij onze fysiotherapeutes terecht op verwijzing van je dierenarts of dierenarts-specialist. Je kunt ook zonder verwijzing contact met ze opnemen. Ze zullen wel altijd met je dierenarts overleggen voor ze je dier in behandeling nemen. Je kunt hen telefonisch of per mail bereiken op 020 7402225;  info@fhcvoordieren.nl.

Tarieven

Je kunt voor fysiotherapie voor dieren een zorgverzekering voor dieren afsluiten (via een aanvullend pakket). De dierenfysiotherapeuten bij het DHCA voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraar. Je kunt per pin of contant betalen en indien gewenst krijg je een factuur via de email.

Lees ook nog even de voorwaarden door
Intake + verslaglegging € 85,00
Behandeling lang € 67,50
Behandeling (kort) € 57,50
behandeling fysiotherapie kort in combinatie met hydrotherapie € 57,50
hydrotherapie € 39,50
10-rittenkaart hydrotherapie € 355
lasertherapie € 35

Wist je dat onze fysiotherapeuten niet alleen honden mét een baasje behandelen, maar dat ook onze asieldieren regelmatig onder hun kundige handen worden genomen?