Ik heb een hond

Je hond is je alles en je hebt er veel voor over dat hij lekker in z'n vel zit.

Zo zorg je voor een gelukkige hond

Je hond is je maatje – je hebt dus alles voor hem over. Maar eigenlijk heeft hij helemaal niet zo veel nodig: een bezige hond is namelijk een blije hond. Dus ga lekker wandelen, hollen, fietsen of trainen. Niets fijners dan samen met het baasje leuke dingen doen!

Naar tips voor gelukkige honden

Het beste voor je viervoeter

Je hond is echt je maatje en hij verdient natuurlijk de allerbeste zorg. Wij kunnen je hierbij helpen. Kijk hier maar naar ons aanbod.

SAMEN

Bij DOA steunt iedere hond mét een baasje een hond zónder baasje.

MAATWERK

Omdat ieder dier en ieder mens verschillend is, bieden we voor elk wat wils.

ERVARING

We zijn al sinds 1901 dé Amsterdamse dierenvriend.

Daag je hond uit!

Een hond wil niet alleen maar rennen en geaaid worden, hij wil ook graag z'n neus gebruiken, nieuwe dingen ontdekken en nadenken. Krijgt hij die kans niet, dan kan hij zich gaan vervelen en ongewenst gedrag vertonen. Doodzonde, want een paar minuten per dag samen zoekspelletjes doen is niet alleen nuttig, maar ook erg leuk! 

We noemen die zoekspelletjes 'hersenwerk'. Je verstopt iets lekkers in bijvoorbeeld een oude spijkerbroek, een handdoek of een doosje. Door met z'n neus te schuiven en te duwen, door eraan te trekken, iets met z'n poot vast te houden of z'n tanden erin te zetten, gaat je hond op zoek naar de traktatie. En oh, wat is hij trots als hij iets vindt! En jij ook natuurlijk. Geïnteresseerd in een workshop? 

Naar de workshop 'Denk- en doespelletjes'

Vermist & Gevonden

Ben je je hond kwijt?

Misschien is je hond al gevonden en zit hij vol smart bij ons op je te wachten!

Naar de gevonden dieren

Zoektips

Deze tips helpen je je vermiste maatje zo snel mogelijk weer terug te vinden.

Naar de zoektips