Teun

Dit is Teun! Teun is een typische ruwe bolster, blanke pit! Deze leuke jongeman van 3 heeft het niet getroffen in zijn korte leventje. Hij is afgestaan in het asiel in Enschede, maar helaas kwam daar maar geen nieuw baasje voor deze lieve bodybuilder. Daarom is hij verhuisd naar Amsterdam, maar ook hier ziet het er naar uit dat hij maar geen geluk heeft. Wij snappen het niet. Zeg nou zelf, hij is toch adorable?!  

Teun zoekt een huis, maar niet zomaar een huis. Hij zoekt een baasje met een gouden randje! Iemand die ervaring heeft met Amerikaanse Buldoggen, iemand die stevig in zijn schoenen staat en heerlijk met hem wil wandelen. Teun zoekt een huis zonder andere honden, katten of jonge kinderen. Iemand die lekker rustig woont, bij voorkeur met een heerlijke tuin. Hij zoekt iemand die de tijd heeft om met hem aan de slag te gaan. Iemand die lekker naar de hondenschool wil gaan en daarnaast uren wil knuffelen en samen op de bank voetbal wil kijken!   

Ben of ken jij het baasje met een gouden randje? Dan staat Teun echt te popelen om kennis te maken. 

 

Jan-Willem Johannes de Vos

Mijn naam is Jan-Willem Johannes de Vos, en ik ben een kerel van stand. Ik lig graag op zachte kussentjes of iemands schoot en wil het liefste 24/7 geaaid worden. Ook ben ik een mega kieskeurige eter, alleen het allerbeste is goed genoeg voor mij. Gourmet zalm, rosbief of gekookte kip vind ik verrukkelijk! Door mijn leeftijd, ik ben namelijk al 16 jaar, werkt mijn schildklier niet meer zo goed en heb ik twee keer per dag een pilletje nodig. Dat is ook de reden dat ik al langer dan een half jaar bij DOA zit. Gelukkig word ik hier erg verwend, maar nog liever zou ik mijn laatste tijd bij iemand thuis doorbrengen! Ik vind andere katten best gezellig, maar houd niet zo van veel drukte. Het liefst zou ik ergens wonen waar altijd iemand thuis is die mij over mijn bol kan aaien. Wil jij graag een rustige nette heer van adel in huis? Dan ben ik de perfecte match. Gelukkig zetten de dierenverzorgers hier bij DOA zich ook heel erg in voor dieren die nog niet zo veel feestdagen te gaan hebben zoals ik om alsnog een mooie match voor ons te vinden! 

Deejay

Ben of ken jij zo’n kanjer 💓die het dier adopteert dat altijd overgeslagen wordt? Zoals Deejay en Alice, een konijnenstel dat al twee jaar😱 bij DOA bivakkeert. ⛺ Alice, vertel eens hoe dat zo is gekomen: He gat nee, moet dat echt? Oke, ik ben Alice 🐰en die witte is mijn coole dude Deejay🐰. We waren ons huis🐰uit gezet en leefden op straat😭 tot de Dierenambulance ons bij DOA bracht💚.

Deejay was erg ziek. Hij had buikpijn en een soort eczeem en daardoor was ook zijn oog aangetast. We zijn een paar keer naar een specialist geweest (echt het sjiekste ziekenhuis dat ik ooit heb gezien!), hielp allemaal niets. Nu heeft hij nog maar 1 oog en gaat het een stuk beter. ☀️ Maar ja, toen kreeg hij iets aan zijn oor. Moest-ie weer onder het mes. Ik kreeg er zelf ook een beetje buikpijn van! Inmiddels voelen we ons door de goede zorg hier 💚een stuk beter, ook omdat we dagelijks een sausje over de brokjes krijgen. Deejay is misschien lichamelijk niet perfect, maar ik ben toch zeker knap genoeg voor ons allebei! 💓Dankzij de vrijwilligers hier hoor. Die kammen mij elke week en eens in de drie maanden krijg ik een nieuwe coupe. Soms gaat Deejay mee. 💇‍♀️ We krijgen bij de kapper altijd wat lekkers en genieten van al die aandacht. We zijn superlief, überrelaxt en extreem zacht.

Heb jij een plekje voor ons in je hart en je huis?🐾 

Voor meer informatie en foto's, kijk hier

Doneer

Ons asiel zit bomvol. Met honden met gedragsproblemen, kittens die op straat gedumpt zijn, konijnen die in een kartonnen doosje bij de vuilnis zijn gezet. Sommige dieren zijn ziek, angstig, of gewoon verdrietig omdat ze in de steek zijn gelaten. Wij geven al deze dieren een tweede kans op geluk. We maken ze beter, trainen ze, geven ze liefde en aandacht. Dat kost veel tijd en geld. Help jij ons voor deze dieren zorgen? Steun ons, dan zorgen wij voor de juiste match en een leven vol feestdagen! 

Doneer