En hoe gaat het nu met...? Onze 2020 Kanjer update

Isipho

Isipho werd geboren tijdens het babyseizoen dit voorjaar en is grootgebracht bij pleegouders van DOA. Hij kon niet goed lopen omdat zijn hersenen niet helemaal goed zijn ontwikkeld. Gelukkig gaat het nu boven verwachting goed met hem en hebben hij en zijn zusje een nieuw baasje gekregen die hen de extra zorg kan geven die zij nodig hebben. 

 

Dario

Arme Dario is eind augustus waarschijnlijk van het balkon gevallen tijdens het mooie weer, en met liefst twee (!) gebroken voorpoten bij DOA terechtgekomen. De kosten voor zijn operaties en zorg zijn betaald uit het medisch noodfonds en daardoor is het helemaal goed gekomen met Dario. Hij is dan ook heel blij, bijna helemaal gezond en klaar om naar een nieuw huisje te gaan. 

 

Makker

Kleine jongetjes worden groot. Makker kwam in maart bij ons binnen met een gebroken achterbeen. Na operaties, revalidatie en heel veel liefde is Makker helemaal volgroeid en gezond en heeft hij zijn gouden mand gevonden. Heel veel succes, lieve Makker! 

Wil jij ons steunen?

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen?

Doneer nu