Doe een donatie

Ons asiel zit bomvol. Met honden met gedragsproblemen, kittens die op straat gedumpt zijn, konijnen die in een kartonnen doosje bij de vuilnis zijn gezet. Sommige dieren zijn ziek, angstig, of gewoon verdrietig omdat ze in de steek zijn gelaten. Wij geven al deze dieren een tweede kans op geluk. We maken ze beter, trainen ze, geven ze liefde en aandacht. Dat kost veel tijd en geld. Help jij ons voor deze dieren zorgen? Steun ons, dan zorgen wij voor de juiste match en een leven vol feestdagen! 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook direct doneren?

Ja, natuurlijk kan dat. Je kunt doneren via rekeningnummer IBAN NL 49 INGB 0000252696.

Wat doet DOA met mijn geld?

We geven alle dieren een tweede kans! Al meer dan 100 jaar maakt DOA zich sterk om dakloze dieren in Amsterdam te helpen. En met succes. Tegenwoordig vinden we voor bijna ieder dier een nieuw thuis en doen we er alles aan om de 'wachttijd' zo prettig mogelijk te maken. Voor meer resultaten,

 Zie onze projecten
Is DOA lid van de Dierenbescherming?

DOA is een zelfstandige, particuliere organisatie. Wij zijn afhankelijk van de giften van donateurs en van de inkomsten uit onze diverse diensten en producten Daarmee houden we onze organisatie draaiend.

Wat kan ik nog meer doen om te helpen?

Heel veel! Je hulp is hard nodig. Dat kan door vrijwilligerswerk te doen, ons financieel of in natura te steunen, een dier te adopteren of door iets te kopen in onze webshop. 

Wat verdient jullie directeur?

Onze directeur heeft een brutomaandsalaris van 6.013 euro; dit is netto 3749,50.