Ieder dier verdient een tweede kans op geluk

DOA in vogelvlucht

Het was een druk jaar met meer honden met gedragsproblemen, katten waar afstand van werd gedaan en konijnen gedumpt in doosjes. Gelukkig krijgen deze dieren bij DOA een tweede kans op geluk! En hoeveel dieren waren dat er in 2021? Bijna 2000! 1975 honden, katten en konijnen om exact te zijn.  Wat zijn de DOA-cijfers op een rijtje? 

*Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Ons jaarverslag is vanaf juni op onze website te vinden. 

Bekijk hier DOA IN VOGELVLUCHT 2021

Doe een donatie

Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Met veel kennis, ervaring en passie zorgen wij dat dieren een tweede kans krijgen!

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost veel geld. Wil jij ons steunen, en zo de dieren die het het hardst nodig hebben? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een klein, zelfstandig goed doel dat afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.