Hond Elfje

Kleine Elfje kwam als een hoopje ellende bij ons binnen. Ze was meer dood dan levend en de vraag was of ze het nog wel ging redden. Elfje had een groot trauma aan haar hoofd en dat was duidelijk te zien. Ze miste een oogje en de linkerkant van haar hoofd en schedel was helemaal ingedeukt. Daarnaast was ze heel sloom en slap en had ze geen kracht in haar achterpootjes. Voordat Elfje bij DOA kwam is ze bij de universiteitskliniek in Utrecht geweest, daar hebben ze haar oogje verwijderd en is ze geopereerd aan haar schedel.

 

Met heel veel zorg, liefde en medicatie ging het stapje voor stapje beter met Stoere Elfje. Elf mocht dan ook logeren bij de dierenartsassistente, waardoor ze extra zorg kreeg en de lijntjes met de dierenarts snel en kort waren! Zodra er iets aan de hand was, kon er direct actie ondernomen worden. Toen Elfje er zo slecht aan toe was, sliep ze lekker met een kruikje, zo lief! Ze doet dat nu nog steeds.  Inmiddels is Elf uitgegroeid tot een hele leuke, lieve hond met nog steeds een gek kopje. Ze is gek op knuffelen en spelen en dat doet ze nu nog bij haar nieuwe baasje. We zijn ontzettend trots en blij dat het na een hele nare start het alsnog zo goed is gekomen met deze kanjer!

Steun onze dierenkliniek

Een kerngezond dier dat belandt in het asiel is helaas een uitzondering. Veel honden, katten en konijnen die naar ons worden gebracht, hebben acuut hulp nodig. Ze zijn dodelijk gewond of ernstig ziek. Als we niet direct ingrijpen, halen ze het niet. Onze dierenkliniek redt levens, maar heeft inmiddels ook zelf wat zorg nodig.  Wil jij hieraan bijdragen? 

Steun onze dierenkliniek