Hond Lodi

Dit is Lodi, een bang, onzeker en slecht gesocialiseerd hondje. Lodi is uit huis geplaatst bij een broodfokker en toen ze bij DOA binnen werd gebracht, was ze er niet goed aan toe. Lodi had namelijk hele droge ogen, een onwijs slecht gebit en haar knieschijfjes zitten niet zo goed, waardoor deze van hun plek kunnen schieten. Lodi kreeg speciale druppels voor haar ogen, in de hoop dat de traanproductie weer wat op gang wilde komen.

Gelukkig is het rechter oogje aan de betere hand, maar het linker oogje is nog vol in behandeling. Haar gebit is inmiddels schoongemaakt, maar helaas moesten er veel tandjes getrokken worden. Ze heeft nu dan wel weinig tandjes, maar gelukkig geen pijn meer. Uit onderzoek bleek dat een knietje van Lodi goed is, maar de andere is minder goed. Wellicht moet ze nog een operatie ondergaan, maar daar zijn nog wat meer onderzoeken voor nodig.

Steun onze dierenkliniek

Een kerngezond dier dat belandt in het asiel is helaas een uitzondering. Veel honden, katten en konijnen die naar ons worden gebracht, hebben acuut hulp nodig. Ze zijn dodelijk gewond of ernstig ziek. Als we niet direct ingrijpen, halen ze het niet. Onze dierenkliniek redt levens, maar heeft inmiddels ook zelf wat zorg nodig.  Wil jij hieraan bijdragen? 

Steun onze dierenkliniek