Kat Blue

De meeste kinderen zouden niet hebben omgekeken naar Blue, van een balkon gevallen en beide voorpoten gebroken. Maar Sami en Rayan van 5 en 9 herkenden de kat die ze altijd aaiden en snoepjes gaven. Hij lag half verscholen in de bosjes. De broertjes hebben hem in een jas gewikkeld, voorzichtig opgetild, naar huis gedragen en zijn met hun ouders meteen naar de dierenarts geracet. Daar hebben ze hem gelaten om de juiste zorg te krijgen, en zo kwam Blue bij DOA terecht. Twee voorpoten in het gips en boos op de wereld, logisch!

Maar na een paar dagen sterke pijnstilling, antibiotica en de nodige dosering aandacht knapte Blue al snel op. En nu was het wachten op herstel. 6 weken lang hebben Blue's voorpootjes in het gips gezeten. Toen het gips eindelijk eraf werd gehaald kon hij nauwelijks op zijn benen staan, hij moest opnieuw leren lopen! Gelukkig werd Blue elke week bezocht door zijn 2 redders, die hem na voetbaltraining kwamen knuffelen en hem aanmoedigde om snel beter te worden. En dat is gelukt. Trots en stevig banjerde Blue door de kennel, klaar voor adoptie. En drie keer raden wie hem uiteindelijk een gouden mand hebben gegeven! 

Steun onze dierenkliniek

Een kerngezond dier dat belandt in het asiel is helaas een uitzondering. Veel honden, katten en konijnen die naar ons worden gebracht, hebben acuut hulp nodig. Ze zijn dodelijk gewond of ernstig ziek. Als we niet direct ingrijpen, halen ze het niet. Onze dierenkliniek redt levens, maar heeft inmiddels ook zelf wat zorg nodig.  Wil jij hieraan bijdragen? 

Steun onze dierenkliniek