Ook BN’ers hebben hart voor dieren

Ook veel Bekende Nederlanders en influencers hebben een groot hart voor dieren en laten dat graag zien. Een aantal van hen riep via social media mensen op om onze kanjers niet te vergeten. Daar waren we natuurlijk superblij mee! Welke BN-ers deden een oproep?

Wie deden er allemaal mee?

Op de foto van links naar rechts en van boven naar onderen:

Klaas van der Eerden, Marieke Elsinga, Laura Ponticorvo, Julia Mekkes, Maartje Wortel, Monique Westenberg, Tess Milne en Albert Verlinde. Samen zijn zij goed voor zo’n 1.2 miljoen volgers. Ook als je daar wat dubbelingen uithaalt is dat een bereik waar wij enorm blij mee zijn!

Marieke Elsinga

Marieke heeft twee jaar geleden haar kat Kiki bij DOA geadopteerd. Ook is zij donateur van ons asiel. ‘Het liefste neem ik elke poes mee, maar dat wordt proppen op 58m2. Vandaag is (asiel)dierendag en mocht je (eenmalig) iets kleins willen bijdragen, dan zijn de dieren en ik je enorm dankbaar!’

Monique Westenberg

‘Op 4 oktober is het dierendag. Nou is het dat bij ons iedere dag, maar dit jaar wil ik op deze speciale dag de asieldieren in het zonnetje zetten. Laten we allemaal een traktatie doneren voor de dieren in het asiel die nog wachten op een baasje. Zo krijgen ook zij op dierendag allemaal iets extra’s.’

Sommige dieren hebben langer hulp nodig

Sommige dieren zitten langer bij ons in het asiel dan wij – en zij – zouden willen. Ze moeten geopereerd worden of vertonen angstig gedrag. Voor al deze dieren geldt: wij doen wat nodig is om ze een tweede kans te geven.

Help jij ook?