Bedankt voor de traktaties!

4 oktober was het dierendag, door DOA omgedoopt tot asieldierendag. Dankzij al jullie traktaties, van een snoepje tot een feestmaal, hebben wij onze dieren extra in het zonnetje kunnen zetten. Hieronder kun je zien hoe onze dieren lekker verwend werden.

Bekijk de video!

ASIELdierendag 2020; de honden krijgen een kluif

Met ASIELdierendag hebben onze honden een flinke kluif gekregen: een traktatie waar ze lang mee doen en dat heel goed is voor hun gebit. En: ze vinden ‘m (in het algemeen) super lekker! De verschillende honden nemen het bot op hun manier in ontvangst, de een is er heel blij mee, de ander is een beetje bang en kijkt de kat uit de boom… Misschien herken je een aantal van onze kanjers? Zoals Bo, Beer, One-eyed Bruno (het bot is groter dan Bruno zelf!), Benjan, Bange Bennie (die helaas ook bij het ontvangen van deze kluif heel bang is...), Sheila, Boef, Doerak, Baco en Gijs. Zij zeggen allemaal: BEDANKT!

ASIELdierendag 2020; de ziekenboeg krijgt cupcakes

Hoi!! Ik ben het, Duman. Ik ben als laatste te zien in dit filmpje. Ik zit op de ziekenboeg en weet eigenlijk niet zo goed hoe ik hier ben beland en wil jullie bedanken voor de extra traktaties op dierendag! Zoals je ziet zit mijn linkerpootje in het gips. Wat je niet goed kunt zien, is dat 1 van mijn achterpootjes geamputeerd is Gelukkig gaat het, zoals je ziet, heel goed met mij. Ik krijg hier bij DOA alle medische zorg, eten en aandacht die ik nodig heb. Mijn verzorgers zeggen dat ik megalief ben. Ze vinden mij een kanjer omdat ik zo stoer met mijn situatie omga! Ik probeerde zelfs in deze toestand mijn kooi uit te springen toen ik de traktatie kreeg. Maar ik heb nog we-ken-lang hokrust nodig. Super saai. Maar gelukkig herstel ik goed. Zoals je ziet vind ik deze cupcake super lekker! Ik ben heel blij dat jullie mijn makkers van de ziekenboeg en ik (o.a. Loe, Nonnie Nonnie, Bob Marly, Bumba en Sophie) niet zijn vergeten met ASIELdierendag! NOGMAALS BEDANKT!!

Bekijk de video!

Sommige dieren hebben langer hulp nodig

Sommige dieren zitten langer bij ons in het asiel dan wij – en zij – zouden willen. Ze moeten geopereerd worden of vertonen angstig gedrag. Voor al deze dieren geldt: wij doen wat nodig is om ze een tweede kans te geven.

Help jij ook?