Dierendag in ons asiel: zo zag dat eruit!

Bekijk de video!

Onze dieren

4 oktober was het dierendag, door DOA omgedoopt tot asieldierendag. Dankzij al jullie traktaties, van een snoepje tot een feestmaal, hebben wij onze dieren extra in het zonnetje kunnen zetten. Hieronder kun je zien hoe onze dieren lekker verwend werden.

Lees meer

Ook BN’ers hebben hart voor dieren

Ook veel Bekende Nederlanders en influencers hebben een groot hart voor dieren en laten dat graag zien. Een aantal van hen riep via social media mensen op om onze kanjers niet te vergeten. Daar waren we natuurlijk superblij mee!

Lees meer

In het nieuws

Verschillende online nieuwsplatforms zetten DOA rond dierendag in de schijnwerpers. Ze gebruikten een update over corona als aanleiding of besteedden aandacht aan onze langzitters. Amsterdam.nl, AT5 en het Parool deelden verhalen over onze honden, katten en konijnen.

In het nieuws

Kijktips

Eind oktober is DOA in twee verschillende kindertelevisieprogramma’s te zien. Check de tv-gids voor de exacte tijden, deze kunnen nog iets wijzigen.

Bekijk hier de programma’s en tijden

Sommige dieren hebben langer hulp nodig

Sommige dieren zitten langer bij ons in het asiel dan wij – en zij – zouden willen. Ze moeten geopereerd worden of vertonen angstig gedrag. Voor al deze dieren geldt: wij doen wat nodig is om ze een tweede kans te geven.

Help jij ook?