De vele gezichten van Mimmo

Mimmo is de naam, Mooie Mimmo. Ik ben bij DOA terecht gekomen omdat ik veel ruzie had met mijn vorige huisgenoot (een pittig poesje), waardoor ik naast de kattenbak ging plassen. Op de foto van mijn koppie zie je hoe vol mijn manen overal waren. Door de klitten in mijn vacht lukte hurkend plassen ook niet altijd. Mijn verzorger heeft mij daarom moeten scheren, nu heb ik nooit meer een 'bad hair day', echt ideaal!

Mooie Mimmo is één van mijn vele bijnamen en spreekt voor zich, want zeg nou zelf, dit kapsel staat mij geweldig! Monster Mimmo  heeft te maken met mijn karakter. Ik vind het namelijk echt niet fijn om geborsteld te worden, en kan dan best wel boos worden. Mierzoete Mimmo is dan weer de totale andere kant. Ik houd namelijk ontzettend van geaaid en geknuffeld worden!  Ook vind ik het leuk om met balletjes te spelen. Omdat ik nog steeds wel eens naast de bak plas, word ik soms ook Moeilijke Mimmo genoemd, maar gelukkig doe ik dat al een stuk minder nu ik bij DOA ben.

Ik wil graag een baasje dat ervaring heeft met prinsjes  zoals ik en dat een 'borstel-training' met mij doet zodat ik langzamerhand gewend raak aan geborsteld worden. Iemand die veel tijd voor mij heeft en niet vaak van huis is. Denk je dat jij al mijn karakters aankan? Stuur dan een berichtje naar mijn verzorgers via katten@doamsterdam.nl

Laat je liefde voor dieren blijken met een donatie

Laat jouw liefde voor dieren blijken door een gift aan DOA! Wij geven achtergelaten, aangereden of verwaarloosde dieren alle aandacht, zorg en liefde die ze verdienen. Het opvangen en verzorgen van onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen?