Anniek

Dierenverzorger Anniek

Anniek werkt nu ruim anderhalf jaar bij de verzorging en plaatsing van asielkatten. Hiervoor heeft zij in verschillende dierenwinkels gewerkt. Anniek:  

‘Ik ben zo blij dat ik nu op een plek werk waar ik echt de dieren zelf kan helpen. Dat is altijd mijn grootste wens geweest! Soms is er een ‘onplaatsbare’ kat die een beetje agressief is en na verloop van tijd zie je dat daar toch verandering in komt. Dat de knop om gaat, het dier contact zoekt en daardoor toch weer bij een fijn nieuw baasje terecht kan komen. Daar krijg ik zoveel energie van. Maar natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten. Zo nu en dan is een dier zo ziek dat het het beste is om deze in te laten slapen. Ik hoef het dier niet eens goed te kennen, maar het raakt me altijd. Er moet altijd iemand aanwezig zijn om het dier hierin te begeleiden en dat blijft heel moeilijk om te doen. Ik denk niet dat ik daar ooit aan kan wennen. Gelukkig gebeurt het bij DOA niet zo vaak, en doen we wat we kunnen om een dier te helpen herstellen. Mijn kracht is denk ik dat ik net als iedereen moeilijke periodes in mijn leven heb gekend maar daar veel van heb geleerd. Op een of andere manier lukt het mij altijd om positief te zijn.’  

Anniek is een echte DOA-bikkel die ons helpt het verschil te maken. Bedankt Anniek, dat is niet alleen fijn voor onze beestjes, maar ook voor alle baasjes! 

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook!

Doneer nu