Sombrero

Sombrero

Toen Sombrero weggehaald moest worden uit zijn thuissituatie en bij DOA kwam wisten we niet wat we zagen. Hij was vel over been en had open wonden en korsten over zijn hele lichaam. Het haar wat hij wel nog had was op veel plekken vervilt en hij had duidelijk veel pijn. Wonder boven wonder bleek hij ondanks alles toch enorm lief te zijn. We hebben Sombrero's klitten kunnen scheren, speciaal dieetvoer gegeven, zijn wonden behandeld met speciale zalf en hem ontzettend veel aandacht gegeven. Binnen een paar weken was het een totaal andere kat! Zelfverzekerd sprong hij miauwend door de kennel, op schoot, of in je nek tijdens het schoonmaken. Hij bemoeit zich het liefst overal mee en kletst de oren van je kop. Hij kan enorme sprongen maken en wil het liefst de hele dag geknuffeld en geaaid worden.  

Sombrero is een goed voorbeeld van hoe dieren ziek bij DOA terechtkomen, en een tweede kans krijgen op een mooi leven! 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu