Rembrandt

Rembrandt

Mijn naam is Rembrandt. Een potig ventje in de bloei van mijn leven. Over mijn afkomst is weinig bekend. Ik liep los in het Rembrandtpark en werd door de politie naar DOA gebracht. Ik ben gechipt, dus de medewerkers hadden goede hoop. Jammer genoeg bleek de chip niet geregistreerd te staan. Dit betekent dat er geen eigenaar bekend is. Ik ben helaas niet meer opgehaald terwijl ik overal gedeeld ben. Ik heb een pittig karakter en ik vind het moeilijk om alleen te zijn. Maar dat kan toch niet de reden zijn dat ik op straat ben gezet? Ik liep nietsvermoedend in het park en dacht dat mijn baasje en ik elkaar misschien even uit het oog waren verloren. Een nachtje bij DOA logeren zou ik wel overleven, want morgen komt hij echt dacht ik! Kunnen de verzorgers meteen aan mijn baasje uitleggen dat ik een oorontsteking heb die behandelt moet worden. Maar we zijn nu al enkele weken verder en ik zit hier nog steeds. Ik heb wel asielvriendinnen voor op de speelvelden, maar kan helaas niet met alle honden overweg. Naast een druktemaker kan ik ook heel lief zijn en ik ben super slim. Maar waarom mijn baasje mij niet meer heeft opgehaald is voor mij echt een raadsel. Zwerfhonden bestaan toch helemaal niet in Nederland?  

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu