Ravi en Ster

In een dichte doos bij de vuilnis. Daar werden Ravi en Ster gevonden. Twee rammetjes (dat is hoe mannetjeskonijnen worden genoemd). Misschien in een opwelling gekocht bij het tuincentrum of de dierenwinkel. Zouden ze daar überhaupt hebben gekeken naar het geslacht? Rond 12 weken gaan rammen geheid vechten. Ravi en Ster dus ook. 😱 

Bij DOA kregen ze  ieder een eigen ren, veel aandacht en gezond eten. En castratie bracht rust in hun leven. Dondersteentje Ravi ontpopte zich al snel tot een avonturier. 🎶 Ain’t no mountain high enough! Een slimme durfal die je gemakkelijk trucjes kan leren. Zoals naar je toe komen rennen. De kleine Ster heeft talent voor inpakken. Als je hem over zijn koppie aait, knijpt hij zo lief zijn oogjes dicht van genot, dat je niet meer kan stoppen. ✨Twinkle twinkle little star! Dozen is-ie dol op. Erin, erdoor, erop, erover.  

Deze huppelkontjes zijn allebei klaar om te settelen. Heb jij een konijnendame alleen? Ravi en Ster staan voor haar in de rij. Want 1 konijn is geen konijn! 

Lees meer over onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

 

Doneer nu