May

Dit is May! Een stoere herder dame van 3 jaar. May liep al twee dagen helemaal alleen in het Twiske. Waarschijnlijk is ze daar gedumpt door haar vorige eigenaren aangezien niemand zich voor haar gemeld heeft. Toen we May beter leerde kennen kwamen wij er achter dat ze waarschijnlijk KNPV-training heeft gehad. KNPV staat voor: Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Hierbij heeft ze mogelijk ook pakwerk gedaan aangezien alle commando’s voor haar niet onbekend waren. Na een medische check bleek uit de röntgenfoto’s dat ze Spondylose in haar rug heeft. Voor nu heeft ze er gelukkig geen last van, maar dit is helaas geen garanties voor in de toekomst. Hierdoor is ze afgekeurd als werkhond maar het zou wel fantastisch zijn als ze een baasje zou vinden die haar de liefde en zorg geeft die zij verdient en hobbymatig meet haar aan de slag zou willen gaan! 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu