Lina

Lina is een knappe buitenlandse dame met een rugzakje. Haar baasjes hadden haar gevonden langs de kant van de weg in Rusland en besloten om haar mee te nemen naar Amsterdam. Dit was wel een hele grote stap! Lina vond het hier doodeng waardoor ze geen stap meer durfde te zetten. Haar baasjes moesten haar soms zelfs tillen! Door haar rugzakje hebben haar baasjes haar afgestaan bij DOA. In het begin moest deze knappe meid erg wennen aan haar nieuwe omgeving. Ze moest zeg maar nog een beetje Nederlands leren. Gelukkig maakte ze snel veel hondenvriendjes is het asiel waardoor ze zich steeds meer thuis begon te voelen. Ook haar “Nederlands” werd beter en ze raakte steeds beter gewend aan de mensen om haar heen. Lina heeft veel steun aan haar hondenvriendjes en laat zichzelf tegenwoordig ook graag aaien door bekende mensen. Haar angsten zullen nooit helemaal weggaan en zij heeft een nieuw huisje nodig waar zij voornamelijk buiten kan leven omdat het binnen verblijven maar niet wil wennen. Maar met de juiste baasjes, plek en veel geduld krijgt Lina hopelijk een nieuwe kans op geluk! 

 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu