Jean Pierre

Jean Pierre

Oui oui, Je m’appelle Jean Pierre. Ik ben als vondeling naar DOA gebracht. Ik bleek een Franse chip te hebben en de medewerkers hebben contact gelegd met de Franse databank waar chips geregistreerd staan. Fijn dat deze samenwerking zo gaat! Ik ben blij dat ik bij DOA mocht logeren en dat deze senior niet op straat hoefde te slapen. De Franse stichting wist te achterhalen dat ik inmiddels al twee keer ben verhuisd sinds ik in Nederland ben. Maar waarom ik nu bij DOA ben beland en niemand mij komt ophalen? Je ne sais pas.. Ik ben echt de moeilijkste niet. Oke, ik ben nu wat ouder en mijn eerste eigenaar wist te vertellen dat ik soms gekke streken had en mensen van mijn terrein wilde wegjagen. Dit ging niet samen met het bedrijf aan huis, vandaar dat zij mij moesten herplaatsen. Hier bij DOA heb ik helemaal niet de behoefte om dit te doen, mijn wilde haren zijn nu wel weg denk ik. Ik heb een maatje gekregen bij DOA voor op de speelvelden maar van veel drukte hou ik niet. Ik wandel liever, lekker met mijn neus op de grond. Ook ga ik binnenkort voor een röntgenfoto naar de DOA dierenarts. Mijn knieën voelen een beetje stram en de verzorgers willen graag uitzoeken wat er met mij aan de hand is. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier goed word verzorgd en dat ze daarna voor mij het perfecte nieuwe baasje vinden! 

 

 

 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

 

Doneer nu