Daniël en Jos

Daniël en Jos zijn bij DOA terecht gekomen omdat hun baasje helaas is overleden en familie niet voor hen kon zorgen. De eerste paar dagen vonden ze de nieuwe omgeving ontzettend eng, maar al snel snapte Jos dat de verzorgers ook super goed kunnen aaien. Bij Daniël duurde dat wat langer. Hij had bovendien flink overgewicht en zijn tanden waren erg slecht. Onder narcose hebben we zijn gebit gereinigd, en toen bleek hij een enorme vetbult in zijn rug te hebben, van bijna een kilo! Gelukkig kon die meteen verwijderd worden en gaat het nu weer beter met hem. Beide heren zijn al op leeftijd, rond de 13 jaar oud, en houden enorm van knuffelen. Jos gaat graag op avontuur, hij is stoer en klimt overal op. Daniël is wat voorzichtiger en kijkt liever de kat uit de boom, maar is uiteindelijk ook een knuffelbeer. 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook!

Doneer nu