Ceeli

Ceeli

Dit is Ceeli, een jong fotomodel van nog geen jaar oud, met een beetje pech. Zij werd bij ons gebracht omdat ze veel pijn had aan haar achterpootje. Na een korte check bij onze dierenarts bleek dat deze gebroken was. Helaas had haar baasje geen geld en ook nog twee andere hondjes om voor te zorgen waardoor zij alle kosten niet kon betalen. Hierdoor heeft zij zelf besloten Ceeli bij de dierenarts achter te laten. Wij hebben Ceeli toen de medische zorg gegeven die ze nodig had. Haar pootje is bij een specialistische arts geopereerd en toen moest deze kleine prinses veel rust krijgen. Hier was ze het zelf totaal niet mee eens. Deze jongedame wilde graag rennen en gek doen, maar daar moest ze nog even mee wachten. Om haar herstel zo optimaal te laten verlopen, hebben we voor haar een pleeggezin gezocht. Het pleeggezin kon haar goed in de gaten houden. Gelukkig krijgt deze prachtige kanjer een nieuwe kans op geluk en gaat het helemaal goedkomen.

 

Terug naar onze dieren

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu