DOA helpt grote en kleine bikkels er weer bovenop

Honden, katten en konijnen zitten niet voor niets in een asiel. Er kan niet meer voor ze gezorgd worden of ze zijn niet meer gewenst. Vaak hebben ze een heftige geschiedenis. Zijn ze verwaarloosd, mishandeld of op straat gedumpt. Toch komen ze er met de juiste zorg en aandacht vaak weer helemaal bovenop. Zoveel levenslust, dat zijn met recht echte bikkels! Wil je kennismaken? 

Onze dieren

Wie zijn deze knokkers en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de bikkels van ons asiel. 

Lees meer over onze dieren

Onze mensen

Ook onze medewerkers zijn echte bikkels. Want het werk bij DOA is mooi en dankbaar, maar ook emotioneel en soms zwaar. 

Lees meer over onze mensen

Zo belanden dieren in het asiel

De dieren in ons asiel hebben allemaal een eigen, vaak heftig, verhaal. Sommige zijn gedumpt, van andere dieren is het baasje misschien overleden. Maar wist je dat dieren ook uit huis geplaatst kunnen worden? Zo zijn er flink wat verschillende manieren waarop dieren bij DOA terechtkomen. Ben je benieuwd naar hoe dieren in het asiel belanden? 

Lees meer over de achtergrond van deze dieren

Een geslaagde dierendag

De dieren in het asiel hebben een ander verleden dan dieren die hun hele leven bij een lief, verzorgend baasje alle aandacht krijgen die ze verdienen. Ze zijn vaak in in de steek gelaten, gedumpt of verwaarloosd. Bij DOA knappen wij ze helemaal op en krijgen ze een tweede kans op geluk. En dat doen we met jouw bijdrage! Daarom willen wij jou bedanken voor je gift voor dierendag. Want alleen met jouw steun kunnen wij er voor deze kanjers zijn.  

Namens onze bikkels: BEDANKT! Je bent een echte DOA-dierenvriend. 

 Bekijk het filmpje

DOA in het NOS journaal

DOA was in het NOS Journaal over coronadieren! We zijn woensdag 10 augustus aan het woord geweest tijdens het 18 uur en het 20 uur Journaal. Ook is er een nieuwspagina met dit verhaal door de NOS gemaakt. Wat zien wij gebeuren?

Bekijk hier het item

Help onze bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu