Mos is de klos

Mag ik mij even aan U voorstellen en uit de doeken doen hoe het zover heeft kunnen komen😱??? Mos is mijn naam, waarom weet ik ook niet, what’s in a name...

Behalve dat het makkelijk rijmt op allerlei akelige bijnamen want ik word net zoals in de mensenwereld behoorlijk gepest vanwege mijn postuur! Ik weeg ruim 8 kilo, dat is veel te veel heb ik onlangs ergens gelezen. Ik ben een binnenkat (pas tóch niet door het kattenluik), eet alles wat me voorgezet wordt, gewoon omdat ik ontzettend lief ben en niemand wil teleurstellen!! Want.... als het aan mijzelf zou liggen zou ik natuurlijk uitsluitend één soort voer eten. Stel dát ik door het luik zou kunnen en ik géén ongezond (goed bedoeld) eten van mijn vorige, veel te lieve baasje, kreeg, neem ik genoegen met wat de natuur mij geeft!

Muis, kikker, vogel, tenminste...als zij net zo traag zijn als ik en óók obesitas hebben... Slakken!!!! Ja... die pak ik met mijn enorme gang gemakkelijk. Ik maak er nu wel grapjes over maar ik zit helemaal niet lekker in mijn vel! Nu ben ik ook nog suikerpatiënt geworden! Word dagelijks geprikt😱😱 Hier heb ik nooit om gevraagd, natuurlijk vind ik een boterham met leverworst heel heerlijk alleen staat 1 boterham bij jullie.. in mijn buik voor 6!!!

Vind je het gek dat ik waggel!!!!

Bij deze doe ik een oproep aan alle lieve kattenbaasjes.....“Geef mij uitsluitend één soort voer, dat wat het beste bij mij (ons) past, en laat het daar bij”. Door omstandigheden zit ik nu bij DOA, wat een lieve mensen zeg! Ik word in de watten gelegd door de verzorgers (op het prikken na dan😡) en vrijwilligers gaan met mij aan de wandel.

Ze doen hier aan voerverrijking! Dat houdt in dat ik dmv een zoekspelletje mijn dieetbrokjes moet vinden. Ik ben er nog láng niet... al die overtollige kilo’s kwijtraken is niet van vandaag op morgen, maar ik ga er voor. Als me dat lukt kom ik waarschijnlijk ook van mijn diabetes af!! Komen jullie dan eens naar het eindresultaat kijken??

Ik houd jullie op de hoogte!

Groeten van

Mos the boss!💪🏻💪🏻😺