Beetje bange poeperd

Hoi, ik ben Ferdi(nand), een Mechelaar. Enne... ik vind het dus echt heel lastig om me hier aan te prijzen alsof ik een contactadvertentie zet... maar iedereen zegt: doe het nou maar. 

Ik hoop namelijk wel dat ik iemand ga vinden die tijd en geduld heeft. Iemand die snapt dat ik graag nieuwe dingen leer, dat ik er enorm van houd om te gaan speuren. Die het niet erg vindt om me te begeleiden en die geduld heeft als ik niet meteen op dag 1 een gat in de lucht spring van blijdschap en genegenheid.  

Oké, gaat ie dan. Ik ben dus een sportieve vent van 2 jaar. Lief, wellicht met een tikkeltje ADHD. Ik ben dan nog jong, maar ik heb wel een oude ziel. Ik heb namelijk al best veel meegemaakt. Mijn baasje werd ziek en raakte in een psychose. Zonder het echt te beseffen heeft hij me toen pijn gedaan. Daarom ben ik nu hier. Omdat ik hier toch maar zat te wachten, kreeg ik ook training. Ik was zelfs bang voor een muis toen ik hier kwam (en daar lopen er nogal wat van rond). Dan deed ik heel stoer, maar ondertussen poepte ik in drie kleuren van pure paniek. Nu is dat niet meer zo, maar ik heb natuurlijk nog wel wat meer training nodig.  

Ze zeggen hier wel dat ik best slim ben; ik wil dus heel graag meer doen dan alleen wandelen. Heb je zin om met me mee te doen? Gaan we lekker samen werken en speuren... vul dan het onderstaande contactformulier in. Vergeet er niet bij te melden dat het om Ferdi gaat.

 

 Contact opnemen voor Ferdi