Het is weer babyseizoen!

BABYSEIZOEN! Superlief maar superveel te doen! In de zomermaanden komen er veel zwangere dieren, vooral poezen, bij DOA binnen. Dat betekent veel werk en verantwoordelijkheid, want de moeders - en later hun baby’s - zijn compleet van ons afhankelijk. Soms hebben ze bijvoorbeeld elke twee uur voeding nodig! Dat vraagt veel van onze medewerkers, maar vooral ook van de pleeggezinnen. Zij geven de ukkies een goede start, zodat zij supersociale en gezonde huisgenootjes worden. Even kennismaken?

Maak kennis met de geluksvogels

Je zult maar zwanger zijn en geen veilige plek en verzorging hebben! Gelukkig komen veel zwangere dieren, of dieren met kleintjes bij DOA terecht. Lees hier een paar van hun verhalen – en van hun baby’s :)  

Dierenverhalen

Maak kennis met onze helden 

Voor onze verzorgers zijn het drukke tijden in het babyseizoen. En wat dacht je van onze pleegouders? Voor hen is een nestje kittens dag en nacht werk. En dat allemaal vrijwillig. Lees hier de verhalen van onze helden. 

Mensenverhalen

Jouw steun is meer dan welkom

Vooral in de zomermaanden worden bij DOA veel zwangere katten binnengebracht. Dat betekent veel werk en hoge kosten. Al het voer, bakvulling, inenten, sterilisatie, chippen en ontwormen kost meer dan €250 per kitten! Ook deze zomer verwachten we weer 300 à 400 kittens bij DOA. Durf jij de rekensom te maken...? 

Doe een donatie