Blacky

Hoi! Ik ben Blacky 

Het leven van een gehandicapte poes is niet gemakkelijk, kijk maar naar mij! Je ziet het misschien niet zo goed, maar mijn voorpootjes zijn vergroeid, waardoor ik er niet goed mee kan lopen. Mijn hele leven stond op z'n kop toen mijn baasje overleed. Hij was mijn beste vriend en ik had nog nooit een stap buiten de deur gezet. Thuis was alles op mij aangepast. Een trappetje naar de bank, overal kleedjes zodat ik niet uitgleed, mijn eten werd op een gouden bordje geserveerd, ik was zijn prinsesje.  

Bij DOA kreeg ik gelukkig ook een bijzondere behandeling. Er werden trappetjes geknutseld en extra vrijwilligers kwamen bij mij langs om met mij te knuffelen. Een nieuwe omgeving is voor elke kat even wennen, maar voor mij was het allemaal nog wat extra spannend. Inmiddels ben ik gesteriliseerd, zijn mijn kromme pootjes goed onderzocht en mijn nageltjes geknipt. Ik begin hier steeds beter te wennen, maar wil me ook niet te veel hechten aan alle lieve mensen hier. Ik zoek een paleis waar ik weer als prinsesje behandeld word door iemand die net zo lief is als mijn vorige baasje. 

Help jij mee?

Mishandeld. Verwaarloosd. Op straat gedumpt, bang en uitgeput. Veel dieren die bij DOA belanden, komen uit een regelrechte nachtmerrie. Desondanks, of misschien juist daardoor, zijn het na verzorging en socialisatie de liefste, dankbaarste huisgenootjes die je je kunt voorstellen. Help jij onze dieren een tweede start te geven? 

 

Ik help ook