DOA helpt afgedankte dieren er weer helemaal bovenop 

Veel honden, katten en konijnen die in het asiel belanden, komen uit een regelrechte nachtmerrie. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, op straat gedumpt. Vaak zijn ze ziek, gewond of ondervoed. Daarom is het zo bijzonder dat deze afdankertjes met de juiste zorg en aandacht de meest dankbare, lieve huisgenootjes worden die je je kunt voorstellen. Wat een kanjers! DOA doet alles om ze de beste start te geven van hun tweede leven. We voeren operaties uit, geven fysiotherapie, medicatie, de juiste (soms speciale) voeding en geven ze zo nodig gedragstraining. En natuurlijk geven we ze heel veel zorg en liefde. Gewoon, omdat ze dat verdienen.

Gelukkige beestjes en baasjes

Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Vervolgens zoeken wij de beste match tussen het dier en nieuwe eigenaar. Het resultaat? Dankbare beestjes en baasjes!

Lees hier hun verhalen

Maak kennis met onze afdankertjes

Wie zijn deze dieren en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de afdankertjes van DOA. 

Lees meer over onze dieren

Warme wintertips

Wij vinden het koud maar onze viervoeters ook! Wanneer het kwik daalt is het goed om extra op te letten zodat je dier goed de winter doorkomt. Er is natuurlijk niets leuker dan ravotten in de sneeuw en spelen op het ijs maar voor de dieren kan dit heel gevaarlijk zijn. Wat zijn de belangrijkste tips? Wij zetten ze voor jou op een rijtje! 

Lees onze warme wintertips

Klokhuis op bezoek bij DOA

Onlangs is het TV-programma 'Het Klokhuis' op bezoek geweest bij DOA! Ze waren benieuwd wat er allemaal binnen onze muren gebeurt. Dierenverzorgers Deborah en Noor vertellen alles over het reilen en zeilen van ons asiel.

Bekijk hier de uitzending

Help jij mee?

Mishandeld. Verwaarloosd. Op straat gedumpt, bang en uitgeput. Veel dieren die bij DOA belanden, komen uit een regelrechte nachtmerrie. Desondanks, of misschien juist daardoor, zijn het na verzorging en socialisatie de liefste, dankbaarste huisgenootjes die je je kunt voorstellen. Help jij onze dieren een tweede start te geven? 

Ik help ook