DOA over Dierbaren

Om de documentaire Dierbaren te maken, heeft filmmaker Saskia Gubbels twee jaar meegelopen in ons asiel. In verschillende televisie uitzendingen, komen wij (soms samen met Saskia) aan het woord om te vertellen over die ervaring. Hoe was het om gefilmd te worden? Waar liepen de dierenverzorgers tegen aan? En hoe kijken zij hier op terug? Bekijk de items van de 5 uur show, Het Nieuws BV, AT5 en Op1.

DOA schuift aan bij Paul de Leeuw en Astrid Joosten op Op1!

Op vrijdag 27 november was DOA te gast bij Op1 om te vertellen over de documentaire. Directeur Hans Fokkens en dierenverzorgers Tanja van den Hengel, Renee Krommedijk en Annelies Frantsen vertellen over hun ervaren bij het maken en terugzien van de docu.

Bekijk hier het item

Dierenverzorger Renee op de 5 uur show (11 min)

Onze hondenverzorger Renee Krommedijk in gesprek met Daphne Bunskoek over de documentaire Dierbaren. Een leuke uitwisseling over het werken in een asiel, deze bijzondere film en een nadere kennismaking met Renee!

Bekijk het item

Saskia Gubbels en Tanja in gesprek op De Nieuws BV (11 min)

Documentairemaker Saskia Gubbels ging samen met dierenverzorger Tanja van den Hengel in gesprek over onderwerpen die worden aangesneden in de film. Wil je iets meer context over de documentaire? Bekijk dit fragment!

Bekijk dit fragment

Filmmaker Saskia en directeur Hans bij AT5 (2 min

Hoe kijkt filmmaker Saskia Gubbels terug op twee jaar filmen bij DOA? En hoe ziet directeur van DOA, Hans Fokkens, de film? Een mooi kort maar krachtig dubbelinterview op AT5.

Bekijk dit fragment

Wil je ons werk steunen?

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen? 

Doneer nu

Een exclusief kijkje achter de schermen

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Met deze nieuwe documentaire krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van ons asiel. 

Bekijk de documentaire