Een kijkje achter de schermen van DOA

Bij DOA werken dagelijks vele mensen om achtergelaten, aangereden of verwaarloosde dieren alle aandacht, zorg en liefde te geven die ze verdienen. Dat doen we met hart en ziel. En dat is soms moeilijk of verdrietig, maar ook bijzonder en inspirerend! Maak kennis met een aantal mensen – en dieren – achter de schermen.

Onze mensen

Verzorgers, dierenartsen, pleegouders, fysiotherapeuten en nog veel meer mensen: ze zetten zich allemaal met hart en ziel in voor asieldieren. Een aantal van hen stellen zich hier aan je voor. 

 Onze mensen

 

Onze dieren

Voor wie zetten we ons zoal in? Maak hier kennis met een aantal van onze kanjers. Een paar van hen laten zien wat een veerkracht zij hebben!  

Onze dieren

Een exclusief kijkje

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Met deze nieuwe documentaire krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van ons asiel. 

Bekijk de documentaire

DOA over Dierbaren

Om de documentaire Dierbaren te maken, heeft filmmaker Saskia Gubbels twee jaar meegelopen in ons asiel. In verschillende televisie uitzendingen, komen wij (soms samen met Saskia) aan het woord om te vertellen over die ervaring. Hoe was het om gefilmd te worden? Waar liepen de dierenverzorgers tegen aan? En hoe kijken zij er op terug? Bekijk de items van de 5 uur show, Het Nieuws BV en AT5.

Bekijk DOA over Dierbaren

Wil jij ons werk steunen?

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen? 

Doneer nu