Een kijkje achter de schermen van DOA

Bij DOA werken dagelijks vele mensen om achtergelaten, aangereden of verwaarloosde dieren alle aandacht, zorg en liefde te geven die ze verdienen. Dat doen we met hart en ziel. En dat is soms moeilijk of verdrietig, maar ook bijzonder en inspirerend! Maak kennis met een aantal mensen – en dieren – achter de schermen.

Onze mensen

Verzorgers, dierenartsen, pleegouders, fysiotherapeuten en nog veel meer mensen: ze zetten zich allemaal met hart en ziel in voor asieldieren. Een aantal van hen stellen zich hier aan je voor. 

 Onze mensen

 

Onze dieren

Voor wie zetten we ons zoal in? Maak hier kennis met een aantal van onze kanjers. Een paar van hen laten zien wat een veerkracht zij hebben!  

Onze dieren

Een exclusief kijkje

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Met deze nieuwe documentaire krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van ons asiel. 

Bekijk de documentaire

Adoptie: er komt meer bij kijken dan je denkt

Een huisdier is geweldig. Het geeft je heel veel liefde, afleiding, een glimlach op je gezicht als je het zelf even moeilijk hebt. Dat is onbetaalbaar. Zeker in coronatijd. Logisch dus dat we sinds het begin van dit jaar heel veel adoptieaanvragen krijgen.

Maar niet iedereen beseft dat een huisdier ook ontzettend veel van je vraagt. Het heeft ook jouw liefde nodig. Het vraagt heel veel tijd en aandacht van je, vaak meer dan tien jaar lang (!). Een dier kost geld in voeding, training, verzorging. En een dier kan ziek worden, waarbij de kosten van de dierenarts flink kunnen oplopen. Denk dus heel goed na, en praat er met anderen over, voor je een huisdier neemt.

Lees meer over het adopteren van een dier

Wil jij ons werk steunen?

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost heel veel geld. Wil jij ons werk steunen voor dieren die nergens anders terecht kunnen? 

Doneer nu