Kom gezellig kijken!

 
Altijd al willen weten hoe onze honden, katten en konijnen erbij zitten en wat we allemaal doen voor de dieren? Ben je nieuwsgierig naar hoeveel blikjes voer er doorheen gaan en met wie we samenwerken? Wat de dierenarts precies doet en waarom ook een konijn getrimd moet worden?  

Kom dan op de 1e of 3e zaterdag van de maand bij ons langs voor een gratis rondleiding. De rondleiding start om 11 uur (graag op tijd komen!) en duurt ongeveer een uurtje. Je krijgt een hartstikke leuk kijkje achter de schermen van de grootste dierenopvang van Nederland.
 
De rondleiding van 17 maart is al vol, maar je kunt je altijd aanmelden voor een latere rondleiding!  
 
Je kunt je via deze link aanmelden voor de rondleiding of je kunt bellen met 0900 2007 207 (20 ct p/m).
(let op: vol is vol!) Mocht je je aangemeld hebben en lukt het toch niet die dag, laat het ons dan weten, dan kunnen we iemand anders blij maken!

Groepsrondleidingen
Zou je met een groep aan een rondleiding willen meedoen en is die groep groter dan 8 personen? Neem dan even contact met ons op om dit te bespreken. We kunnen je dan een rondleiding op maat aanbieden. Daar zijn overigens wel kosten aan verbonden. Groepen kinderen zijn van harte welkom vanaf groep 8. Je kunt ons mailen op info@doamsterdam.nl.