Een kijkje in de keuken

Wisten jullie dat we elk jaar voor zo'n 800 katten en 200 honden een nieuw baasje vinden? Dat maar liefst 240 vrijwilligers het leuk vinden om ons op alle fronten te ondersteunen? Dat je met een hond kunt puzzelen, maar ook een konijn in staat is om een heel parcours af te leggen? Dat buitenbeentjes bij ons een voorkeursbehandeling krijgen? 
Wil je meer weten? Kom dan op de 1e of 3e zaterdag van de maand om 11 uur bij ons langs voor een gratis rondleiding. Het is helaas niet mogelijk om je eigen hond mee te nemen.
PS. Let op: als je vooral graag naar de honden wilt komen kijken omdat je misschien eentje zou willen adopteren, kun je beter een aparte kennismakingsafspraak maken.
 
Je kunt je via deze link aanmelden voor de rondleiding of je kunt bellen met 0900 2007 207 (20 ct p/m).
De data waarop je mee kunt doen aan een rondleiding zijn:  
20 mei - 3 juni - 17 juni - 1 juli - 15 juli - 5 augustus -  19 augustus - 2 september - 16 september - 7 oktober - 21 oktober - 4 november - 18 november - 2 december - 16 december.

 

Groepsrondleidingen

Zou je met een groep van je werk, school of vereniging aan een rondleiding willen meedoen en is die groep groter dan 8 personen? Neem dan even contact met ons op om dit te bespreken. We kunnen je dan een rondleiding op maat aanbieden. Daar zijn overigens wel kosten aan verbonden. Groepen kinderen zijn van harte welkom vanaf groep 8. Je kunt ons mailen op info@doamsterdam.nl.