Workshop denk- en doespelletjes voor honden

03.01.2018

Denk- en doespelletjes zijn puzzels waarbij je hond zijn koppie leert gebruiken. Een enorme leuke bezigheid om samen met je hond te doen. Denk- en doespelletjes zijn ideaal om je hond bezig te houden en mentaal te stimuleren.Wil je je hond kennis laten maken met denk- en doespelletjes? Meld je dan hier aan!

In deze workshop maakt je hond kennis met verschillende soorten puzzels. Als eigenaar leer je daarbij wat je hond leuk vindt, hoe je je hond kunt motiveren, hoe je het puzzelen stapsgewijs kunt opbouwen en hoe je kunt zien of een puzzel te makkelijk of te moeilijk is voor je hond. De workshop wordt begeleid door Majori Meijer, gedragstherapeut voor honden.

De workshops vinden plaats op:
- zondag 8 juli 2018
- zondag 14 oktober 2018
De workshops starten om 13.30 uur en duren 2,5 uur. 

Er is een speciale workshop denk- en doespelletjes voor bange honden, dwz honden die bang zijn voor andere honden en/of onbekende mensen. Aan deze workshop kunnen maximaal 3 honden met hun begeleider meedoen en vindt plaats op zondag 25 maart 2018 van 13.30 - 15.00 uur.

Locatie is Dierenopvang Amsterdam, Ookmeerweg 271, Amsterdam. Kosten zijn 45 euro. De opbrengsten van de workshops worden gebruikt voor de training van asielhonden.