"Als de baas er niet meer is" regeling

Natuurlijk is uw overlijden niet iets waar u graag aan denkt. Toch zijn er enkele belangrijke zaken waarmee u rekening dient te houden. Het welzijn van uw huisdier(en) bijvoorbeeld. Wat gebeurt er na uw overlijden met uw huisdier? Misschien hebt u dit ooit al eens besproken en kan uw hond of kat terecht bij een nabestaande, vriend/vriendin of kennis. Mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren, dan is de "Als de baas er niet meer is" -regeling wellicht een goede optie.
 
Als u een hond of kat hebt, kunt u meedoen aan dit programma. Wanneer een hond of kat is opgenomen in het bestand van "Als de baas er niet meer is”, kunt u er gerust op zijn dat uw maatje na uw overlijden goed terecht komt bij ons. Dat is een fijn gevoel. 
 
Aanmelden is heel eenvoudig. Vul het formulier in en stuur het naar ons terug. Via dit formulier komen wij alles te weten over uw huisdier. Hoe is zijn of haar gedrag? Heeft uw kat of hond speciale behoeften? Is er een medisch probleem? Met het formulier geeft u antwoord op deze en vele andere vragen. Dit zorgt ervoor dat wij uw huisdier goed en gericht kunnen helpen en snel een lief nieuw baasje voor hem of haar kunnen vinden.
 
Wilt u gebruik maken van onze regeling "Als de baas er niet meer is"? Download dan hier het formulier en stuur het naar ons op!