Gedragstherapie voor de hond

U kunt  bij Dierenopvang Amsterdam terecht met uw vragen over het gedrag van uw hond. Onze kynologisch gedragstherapeut is u graag van dienst. Onze therapeut is aangesloten bij Alpha en Certipet.

Voorbeelden van gedragsproblemen zijn:
- Niet alleen kunnen zijn in huis
- Angst voor vuurwerk
- Angst voor bezoek
- Blaffen op de deurbel
- Trekken aan de lijn
- Agressie naar andere honden
- Agressie naar mensen
 
Afhankelijk van het probleem en de mogelijkheden vindt er een consult plaats op het asiel of bij u thuis. Tijdens een consult is het de bedoeling dat het hele gezin aanwezig is voor een goede intake en diagnosestelling. Het intakegesprek vindt plaats aan de hand van een vragenformulier. Vervolgens wordt het probleem in kaart gebracht, hoe het opgelost kan worden en kan er  een begin gemaakt worden met de training. U krijgt binnen 48 uur na het consult een advies per mail toegestuurd.  Een vervolgafspraak voor begeleiding van de training en indien nodig aanpassingen van de oefeningen is inbegrepen in het tarief.
 

Heeft u een hond uit ons asiel geadopteerd, dan kunt u vragen over het gedrag van uw hond altijd stellen. Als hier een consult uit voortkomt, dan zal dit de eerste maand na plaatsing gratis zijn. Bij sommige asielhonden krijgt u langer gratis begeleiding indien het gedrag van de hond dit verlangt. Dit wordt bij de adoptie met u besproken. 
 

Tarieven

Consult plus vervolgafspraak (max. 2 uur + max. 1 uur): 180 euro
Reistijd en parkeergeld bij consult aan huis: 15 euro
Privétraining van max. 1 uur: 50 euro
 

Afspraak maken 

U kunt een afspraak maken door dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.